Voinko lähettää laskun, vaikka en ole vielä toimittanut verokorttia?

Voit lähettää laskuja, vaikka et olisi vielä toimittanut verokorttia.  Tarvitsemme verokorttisi viimeistään, kun haluat saada laskuun tulleesta maksusuorituksesta palkan maksuun.

Odotamme aina ennen ensimmäistä palkanmaksua, että saamme verokortin eli emme peri automaattisesti 60 % ennakonpidätystä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen ensimmäistä palkanmaksua, mikäli et ole aikeissa toimittaa verokorttia ja haluat palkasta pidätettävän 60 % ennakonpidätyksen.

Oletko tilaamassa uutta verokorttia?

Jos olet tilaamassa muutosverokorttia ja epäilet, että lasku ehditään maksaa ennen kuin verokortti on käsitelty ja pelkäät palkan menevän maksuun vanhalla veroprosentilla, ota automaattinen palkanmaksu pois käytöstä, kunnes verokortin tiedot ovat päivittyneet.

Voit muuttaa asetuksia omasta hallintapaneelistasi:
  1. Mene kohtaan Asetukset > Maksutiedot > Palkan maksuajankohta.
  2. Valitse vaihtoehto ''Haluan itse päättää palkkakauden ja maksan palkan itse''.
Tällöin palkkasi ei mene maksuun, ellet sitä itse nosta.

Katso myös