Miten maksan palkan itselleni?

Helpoiten saat palkan tilillesi, kun maksat palkan hallintapaneelin kautta. Jotta voit maksaa palkan itse, sinun tulee toimittaa meille verokorttisi ja valita omien tietojen muokkaussivulta "Haluan itse valita maksuajankohdan ja palkkakauden".

Ohjeet palkan maksamiseksi

1) Siirry maksa palkka-sivulle

2) Valitse mistä laskuista haluat palkan

Valitse laskut, joista haluat nostaa palkan ruksimalla valintaruutu.

Mikäli haluat palkan tilillesi Salamana ruksi tämä lisävalinta. Salama on pikasiirto, joka poistaa pankkiviiveen maksun yhteydessä.  Palkan saa pikasiirtona tililleen tunnin sisällä maksusta. Salama-maksusta veloitetaan 15 € lisämaksu.

3) Tarkista palkan tiedot

Tarkista, että palkkakausi sekä vähennykset vastaavat tehtyä työsuoritetta sekä omaa veroprosenttiasi. Mikäli tiedoissa on virheitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kun olet käynyt tiedot läpi, klikkaa "Maksa palkka"-painiketta ja palkka siirtyy maksuun.

4) Palkka maksettu