Milloin lasku lähtee asiakkaalle?

Käymme aina läpi laskun tiedot ennen sen lähettämistä.  Arkisin klo 10 mennessä tehdyt laskutustoimeksiannot laskutamme vielä saman päivän aikana, mikäli täyttämäsi tiedot eivät vaadi lisäselvitystä. Mikäli antamissasi laskutustiedoissa on epäselvyyksiä, otamme sinuun sähköpostitse yhteyttä ennen laskun lähettämistä.

Tarkista ennen laskulomakkeen hyväksymistä, että tiedot ovat oikein. Huomaathan, että laskusta on käytävä ilmi mistä toimialasta ja työtehtävästä on ollut kyse: 

Esimerkiksi ''helmikuun palkka'', ''projektityö'' tai ''remonttityöt'' ei ole vielä riittävä kuvaus. Jos tuoteriville kirjoittaa ''remonttityöt'', tulisi laskun vapaamuotoiseen tekstikenttään kirjoittaa lisätietoja siitä, mitä remonttityöt ovat pitäneet sisällään.

Kun lasku on lähetetty, muuttuu hallintapaneelissa laskun statukseksi ''Lasku lähetetty''. Sähköpostitse ja verkkolaskuna lähetetyt laskut näkyvät vastaanottajalla saman päivän aikana kun ne on lähetetty. Postin kautta lähetettyjen laskujen saapumisessa kuluu noin 1-2 arkipäivää.

Hallintapaneelistasi voit seurata laskutuksen etenemistä: onko lasku lähetetty, olemmeko saaneet maksun ja onko rahat maksettu sinulle palkkana.


Palaute ja tukipankki

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee ark. klo 9-16.
09 6980 934
asiakaspalvelu@ukko.fi


Palkkalaskuri

Kokemuksia